Ξανασυναντήσαμε τον Ιταλό φωτογράφο Gabriele Galimberti στο έργο του με τα παιδιά και τα παιχνίδια τους στον κόσμο. Αυτή τη φορά, στη σειρά «Delicatessen with love» εστιάζει στην πραγματική αγάπη και το πάθος των γιαγιάδων μας να μας προσφέρουν νόστιμα φαγητά.
Ταξίδεψε στην κυριολεξία στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη για να ολοκληρώσει το έργο του. Επισκέφτηκε 58 χώρες και φωτογράφησε τις γιαγιάδες και τα φαγητά που έφτιαξαν. Μια πραγματική πολιτιστική και συναρπαστική γαστρονομική εμπειρία . Ενώ τα γούστα μας σίγουρα διαφέρουν (δεν θα φάτε συχνά κάμπιες με σάλτσα ...), εντούτοις μας ενώνει η αγάπη μας για τα τρόφιμα, την οικογένεια και το μαγείρεμα .

Miraji Mussa Kheir, 56 ετών -? Bububu, Ζανζιβάρη , Wali, Mchuzina Mbogamboga (ρύζι, ψάρι και λαχανικά σε πράσινη σάλτσα μάνγκο)

Flatar Ncube, 52 ετών - Victoria Falls, Ζιμπάμπουε - Sadza (άσπρο αλεύρι καλαμποκιού και Φύλλα κολοκύθας μαγειρεμένα σε φυστικοβούτυρο)

Thilaga Vadhi, 55 ετών - Κουάλα Λουμπούρ, Μαλαισία
- Lemak Nasi (ρύζι καρύδας με λαχανικά και τηγανητές αποξηραμένες αντζούγιες)
- Lemak Nasi (ρύζι καρύδας με λαχανικά και τηγανητές αποξηραμένες αντζούγιες)

Ana Lucia Souza Pascoal, 53 ετών -? Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία
- Fejoada light -Το πιο αντιπροσωπευτικό και τυπικό πιάτο της Βραζιλίας (αποξηραμένο κρέας, λουκάνικα, λαχανικά , φασόλια κτλ)
- Fejoada light -Το πιο αντιπροσωπευτικό και τυπικό πιάτο της Βραζιλίας (αποξηραμένο κρέας, λουκάνικα, λαχανικά , φασόλια κτλ)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Γράψτε εδώ το σχόλιο σας σχετικά με αυτό το άρθρο.